Este mai mai ieftin sa previi decat sa tratezi!

_MG_9714

Din dorința de a oferi pacienților noștri o experiență plăcută și confortabilă în ceea ce privește implanturile dentare, Clinica Dentarium are oportunitatea de a introduce o tehnică unică în România, și anume, IMPLANT PILOT – 2INGIS. Pentru a descoperii beneficiile acestei tehnicii implanto-protetice revoluționare vă invităm în clinica noastră pentru a-l cunoaște pe dr. Ferenc Sisak, medic dentist specializat în implantologie și parodontologie.

Tot din dorința de a aduce un plus serviciilor noastre, am cooptat în clinica noastră o echipă formată din medici dermatologi experimentați. Acolo unde se impune, consultul cavității bucale va fi efectuat de o echipă multidisciplinară formată din medici dentiști și dermatologi. Deasemenea, anumite proceduri de estetică facială necesită prezența unui medic dermatolog specializat.

_MG_9656În Clinica Dentarium, pacientul va beneficia de tratamente individualizate necesităților și cerințelor fiecăruia. Așadar, echipa noastră de medici specialiști cu experiență internațională vă așteaptă pregătită să construiască, cu profesionalism, o relație pe termen lung, bazată pe încredere, profesionalism, transparență și corectitudine.

Vă așteptăm să ne cunoaștem! Zâmbetul TĂU contează!